Now it's too late for you and your white horse

En bekant till mig sökte in till X-factor med den här låten men inte förens nu lyssnade jag på orginalen med Taylor Swift. Fyfan vilken underbar låt ♥

thinspiration

Vill verkligen ta tag i min vikt nu. Slipa kroppen till sommaren 2012! Fast det går inte så bra när morsan proppar i mig nudlar och ris varje dag.. Får ta ett snack med henne och på onsdag ska jag och Raycelyn till Feelgood och köpa gymkort! Fyfan vad taggad jag är på att gymma eftersom löpning utomhus inte är samma sak. Om man köpt ett gymkort så måste man gymma eftersom man betalat för den, det är min motivation iaf haha.

Hittade några snygga bilder på internet och har även sett några av de på Instagram, haha vet inte hur många thinspirations jag följer där.. För många.

Hon på bilden har ingenting med det här inlägget att göra men satan vad snygg hon va!

Hej! Återigen..

Kan fan inte bestämma vad jag vill ha för bloggnamn lol. Tänkte köra på den här ett tag, kanske stannar jag kvar, kanske återgår jag till oichi. Haha vad fan är oichi för namn egentligen.. 

Min header är ju världens newbie.. En bild som jag har som PP på facebook och lagt upp på instagram, plus några några fåniga citat jag hitta. Whatever, fixar en ny sen om jag pallar. 

Frågan är om den här bloggen kommer hålla?

RSS 2.0