Sniff, sniff, cries


Pluggmode on!

Gårdagen, hejdå!

 


The final night!

Tjoflöjt sitter hos André nu med 5 andra pers och spelar FIFA haha. Snart kommer flera! Sista kvällen på påsklovet så vi kör all in ikväll!


It's fucking snow outside dude

Vilket jävla skitväder det är i Sverige. Det är typ bara vi som kan ha alla fyra årstider på en dag? Seriously..

Kom iallafall hem nu efter typ 3 timmar? Roslagsbanan hem var helt inställd och de andra var så jävla försenade. Sluta med att jag fick sitta och vänta på min buss i Täby centrum i 50 minuter. Helt Forever alone haha..

Ska ut och träffa Madde nu! Sista kvällen på påsklovet så vi kör all in ikväll! Borde egentligen plugga, men whata hell!

 


Lol

Fest hos min klasskompis vare då igår. Fyfan va weird att festa med halva sin klass, men det var fett kul :)

Vaknade upp hos Alicia och tog bussen klockan 9 enda till Näckrosen för att träffa syrran. Måste fixa mig vi ska till pappa i Farsta snart, the hoooood!

 


1 2 3 4 now put your hands in the air

Vaknade upp klockan 13:37, like a boss! ;)

Ligger fortfarande i sängen och tänker på gårdagen. Var på en fest hos en kompis i Löttingelund. Massa nya ansikten var det så det var roligt :) Känner att min hals bränns just nu, kanske beror på de starka nudlarna vi åt där, aj! :(


Instagram!

Följ lilla mig på Instagram! Har fan inte många followers buhu..
@yeniham



Natten är ung

Heey guys!

Kass update lol.. Skyller på att jag inte har någon kamera säger vi. Igår var jag med Madde och färga mitt hår svart! Kände att jag ville ha tillbaka min själ så den röda färgen fick jag säga farväl till, eller oranga färgen rättare sagt. Fan vilken jävla pain det var att ha rött hår. Såg ut som ett blodbad varje gång jag tvätta håret.

Efter hårfärgningen så hände det inte så mycket så jag och Madde kurar ihop oss i sängen vid halv tre, helt beredda på att sova, men då smsar Rick och ber oss komma till dom. Så vi flög upp och hann precis fixa klart oss när taxin stod utanför. Rolig natt/morgon blev det iaf!

In action


Resultatet

I taxin broooor






Easter!

Glad påsk på er allihopa! Sitter i Täby centrum nu och väntar på bussen till Raycelyn. Någon gubbe står och jonglerar mitt i haha, tittar på mig också och blinkar, USCH!

Lol den här skulle laddats upp igår, jävla skitapp.


I wanna take my life

Hade utvecklingssamtal idag dom gick åt helvete haha. Fyfan vad jag hatar skolan, det är stört.

Har 6 fucking prov typ veckan efter påsklovet, det är fan inte ens lagligt? Horskola.

Fick iallafall massa komplimanger om mitt hår idag haha, satte liksom upp det i en bulle idag och alla fråga om jag använde den här hairsdonut saken.


Dude you've gotta see this!

Asså hahahahaha jag orkar inte... Det här är så min humor!

Erkänn att ni log/garva. Annars är ni fett torra och borde inskaffa en hudkräm.


Rebeller.

Jag och Olivia hade ingen femma lös på muséet och vi höll på att kissa på oss så detta var det Olivia fick utsättas för haha. Filmade snett lol.. Whatever.

Historiadagen

Sitter i aulan just nu och halvsover i skrivandes stund. Någon gubbe står och har en tråkig föreläsning om Katarinahissen och Slussen. Kul.

Senare ska jag och Olivia bege oss till Nordiska muséet på Djurgården och kolla runt där. Luncha ska vi också hinna med :)


Lördags

I lördags skulle jag möts upp Raycelyn för att hämta mina cigg, men det slutade med en fest i marknadsvägen. Helt ofixad och utan dricka men jag försökte ändå göra det bästa av saken. Kom hem rätt onykter ändå haha, vilket litet drinkluder jag är.

Hade ingen aning om vem som hade festen och det kom nytt folk hela tiden, stackarn.. Träffade även på mina klasskompisar där så kvällen blev rätt rolig :)


Välkommen till Sam-beteende på Danderyds Gymnasium!

 


Je suis mort de fatigué

Bonjour tous le monde! Sitter och har franska nu som jag hatar. Muntlig prov efter påsklovet!!

Ska träffa Andrea i Täby centrum efter skolan och snacka, käka på BK som vanligt haha. Vi är där så ofta att personalen känner igen oss, inte bra.

 

 


RSS 2.0